Hem / Om oss

Om oss

N10sport grundades 2019 och är ett företag som säljer ishockeyutrustning och andra hockeyrelaterade produkter från Bauer samt träningskläder och skor från Under Armour.

Företaget och butiken ligger mitt i centrala Surahammar och ägs av hockeyspelaren Nicklas Larsson. Nicklas har spelat hockey i mer än 30 år och alltid representerat moderklubben Surahammars IF. Han har under sin långa karriär skaffat sig en bred kunskap om vilken utrustning som passar bäst utifrån ålder och nivå. N10sports butik är drygt 100 kvm stor och har ett brett sortiment av skridskor, hjälmar, skydd, mössor, kepsar, trunkar, skor, kläder . Flexibla öppettider, personlig service, bra priser och snabba leveranser gör N10sport till en självklar och pålitlig leverantör för såväl föreningar som privatpersoner. 

Vi på N10sport vill gärna hjälpa dig eller din förening med utrustningen. Allt för att du eller ditt lag ska få de bästa förutsättningarna att ta nästa kliv i utvecklingen.

Bauer

N10 Sport är stolt återförsäljare av Bauer. Bauer Hockey, Inc, är en av de ledande tillverkarna av ishockeyutrustning. Hockeyutrustning som Bauer producerar inkluderar hjälmar, handskar, klubbor, skridskor, benskydd, byxor, armbågsskydd, liksom målvaktsutrustning.

Företaget var förut ägt av Nike och använde från 2006 varumärket Nike Bauer för sina produkter. Men företaget är numera fristående igen och har då återgått till det ”rena” varumärket Bauer.

Under Armour

N10 Sport är stolt återförsäljare av Under Armour. Under Armour är en tillverkare av funktionskläder inom sport. Företaget är baserat i Baltimore, Maryland, USA. Verksamheten startades 1996 av Kevin Plank (född 1972),på den tiden special-teamkapten i University of Marylands amerikanska fotbollslag. Affärsiden föddes i hans frustration över att hans undertröja alltid blev så svettig under de gigantiska amerikanska fotbollsskydden. Bolaget omsatte 5,2 miljarder dollar 2018 och hade 15800 anställda.

Vad kan vi göra för din klubb?

Med lång erfarenhet av föreningslivet så vet vi på N10 Sport vad just din klubb/förening är i behov av. Ett samarbete med oss ska vara precis som det låter, ett samarbete. Där vi tillsammans hittar vägar för ett kunna nå ett så bra och vägvinnande koncept som möjligt som gör oss båda till vinnare.

n10 Sport

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är bara några moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera webbläsare nu

I'd like to continue anyway ×