• Snabba leveranser
  • Frakt 59 kr, klubbor 99 kr
    • Inga produkter i varukorgen.

Hem / Om oss

Om oss

Om oss

N10 Sport grundades 2019 av Nicklas Larsson och har sedan starten sålt ishockeyutrustning och andra hockeyrelaterade produkter från Bauer.
Företaget ägs fortfarande av grundaren och hockeyspelaren Nicklas Larsson.
Nicklas har spelat hockey i mer än 30 år och alltid representerat moderklubben Surahammars IF. Han har under sin långa karriär skaffat sig en bred kunskap om vilken utrustning
som passar bäst utifrån ålder och nivå.

Det var just från kärleken till ishockeyn som idén till N10 Sport kom. “Do what you love and love what you do.”
Namnet var en självklarhet. N står för Nicklas och 10 är numret han

bar på tröjan under hela sin karriär.

Initialt så var N10 Sport en mindre, fysisk butik i centrala Surahammar. För att kunna vara mer tillgängliga och leveransstarka så lanserades företagets webshop 2020.

Idag har företaget nya fräscha lokaler, fortsatt i Surahammar,
med en butiksyta på 300 kvm. Där hittar man ett brett sortiment av skridskor, hjälmar, skydd, mössor, kepsar, trunkar, skor och kläder.
Sedan Under Armour med sina slitstarka och tidlösa plagg gjorde entre, så har företaget lyckats nå ytterligare en målgrupp. 2022 så välkomnade man även det högaktuella
varumärket RS Padel som är ett premium-padelmärke och en del av RS Sports.

N10 Sport samarbetar även framgångsrikt med flertalet influencers över hela landet.

Flexibla öppettider, personlig service, bra priser och snabba leveranser gör N10 Sport till en självklar och pålitlig leverantör för såväl föreningar som privatpersoner.

Satsningen online gör att det aldrig har varit närmare till Surahammar. N10 Sport kommer alltid att sätta sportälskaren i centrum.

Vad kan vi göra för din klubb?

“Vi på N10 Sport vill gärna hjälpa dig eller din förening med utrustningen. Allt för att du eller ditt lag ska få de bästa förutsättningarna att ta nästa kliv i utvecklingen. Kommer du in i butiken som icke hockeyspelande person så ser vi till att du går ut fullkittad och redo för nästa sportsliga utmaning.”

Vi ses i Sura eller online!
/Nicklas med personal

Bauer

N10 Sport är stolt återförsäljare av Bauer. Bauer Hockey, Inc, är en av de ledande tillverkarna av ishockeyutrustning. Hockeyutrustning som Bauer producerar inkluderar hjälmar, handskar, klubbor, skridskor, benskydd, byxor, armbågsskydd, liksom målvaktsutrustning.

Företaget var förut ägt av Nike och använde från 2006 varumärket Nike Bauer för sina produkter. Men företaget är numera fristående igen och har då återgått till det ”rena” varumärket Bauer.

Under Armour

N10 Sport är stolt återförsäljare av Under Armour. Under Armour är en tillverkare av funktionskläder inom sport. Företaget är baserat i Baltimore, Maryland, USA. Verksamheten startades 1996 av Kevin Plank (född 1972),på den tiden special-teamkapten i University of Marylands amerikanska fotbollslag. Affärsiden föddes i hans frustration över att hans undertröja alltid blev så svettig under de gigantiska amerikanska fotbollsskydden. Bolaget omsatte 5,2 miljarder dollar 2018 och hade 15800 anställda.

RS Sports /padel

N10 Sport är stolt återförsäljare av RS Sports. RS Sports är ett sportvarumärke grundat 2013 av tennisstjärnan Robin Söderling. RS Sports tillhandahåller premiumprodukter i tre divisioner: Sportkläder, Tennis och Padel.
RS Padel är ett premium-padelmärke och en del av RS Sports.
Efter padeboomen i Sverige bestämde Robin Söderling och hans team sig att gå in på padelmarknaden och att utveckla premiumprodukter
som bollar, racketar, väskor och tillbehör.
RS padel är kända för sina kvalitetsprodukter, sin rena, skandinaviska design, förpackning samt för att vara ett företag som verkligen bryr sig om sina kunder..

N10 Sport
4.8
Baserat på 4 recensioner
powered by Google
Jonas NevalaJonas Nevala

19:51 13 Oct 22
Bra butik med Bra utbud och reapriser

Wilgot DahlWilgot Dahl

13:25 10 Jun 22

Bella LarssonBella Larsson

14:46 08 Dec 21

PlazmoPlazmo

20:16 01 Nov 21
Jag fick jättebra hjälp när jag köpte skridskor och utrustning och skön person. Bra hjälp! Rekommenderas stort.

js_loader

15% RABATT?

  • 1 Signa upp dig för nyhetsbrev
    2 Följ oss gärna på instagram


n10 Sport

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är bara några moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera webbläsare nu

I'd like to continue anyway ×